Måndag

Det är en härlig dygnsrytm det lilla livet har, sovit hela dagen så vi får hoppas det fortsätter likadant inatt. Men de senaste nätterna har hon varit betydligt mer aktiv på kvällen och natten. I förrgår blev det ingen sömn alls, mest skrik men till slut så somnade hon på morgonen och man kunde själv få sova en timme eller två. Helt makalöst vad pigg och fräsch man känner sig trots en vecka utan sammanhängande sömn. Har nog sovit max 1,5-2h i sträck vid något enstaka tillfälle annars väldigt, väldigt lite. Inatt lyckades vi få till en hyfsad natt i alla fall där vi sov någon timme, ammade en stund, sov igen och sedan fortsatte det så.

I morse somnade hon sedan som vanligt ordentligt och jag passade på att ta en lång, skön dusch, äta frukost, tvätta och fixa en massa här hemma medan pappa och lillan sov sött tillsammans. Sedan har det varit en fortsatt lugn dag med städ av lägenheten, liten promenad och nu vaknade hon till liv igen ordentligt för en stund sen så vi får se hur denna natt blir helt enkelt.

One thought on “Måndag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.