En tagen mamma

Ett mobilinlägg direkt ifrån soffan får det bli ikväll. Efter 3 dagar med feber har jag nu börjat piggna på mig, så skönt! Efter att hormonruset lagt sig där jag levt utan sömn i en vecka så slog verkligheten mig och knockade mig totalt. Normal reaktion i min kropp ”när det varit för mycket och jag sovit för lite”. Lillan mår i alla fall super, äter, sover och bajsar. Samt är vaken på nätterna ibland och är riktigt rastlös och pigg. I morgon ska jag förhoppningsvis orka paketera lite paket som ska skickas iväg och ta bilder till ett samarbete. Sådant som av naturliga själ blivit åsidosatt. Sedan ska jag fortsätta skriva här om förlossningen och svara på lite frågor också så fort andan och orken faller på igen. Tills vidare får ni en bild på min prinsessa från en tagen mamma i soffan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.