Ett inlägg som aldrig blir klart…

Nu har vi äntligen börjat landa i någon form av vardagsrutin här hemma. Nu ska stallet inkluderas i denna rutin och vi börjar med 4 dagars lunchfodring för mig och lilla L samt fixa till Nasse med mockning, vatten, påsar med mera. Utöver det har vi Gosh här på nätterna nu så det blir massa hund och bebismys på samma gång. Och däremellan ligger Gosh och vakar över sin nya lillasyster. Hon har nu sovit på nätterna flera dagar på raken så det tackar vi för. Hon har idag haft en lång vakenperiod nu under eftermiddagen och sedan lär hon ha en till ikväll innan jag nattar henne. Då brukar hon sova nästan hela natten sen, blir ett uppvak för blöjbyte och sedan ammas till sömns igen.

Det ovan skrev jag igår, hann knappt sätta mig innan hon vaknade. Hon var vaken konstant igår, och så som vanligt 1-2 korta stunder i natt för att äta men hon hetsar mest omkring och vill att det ska hända något. Mamma mindre sugen på det klockan 03 på natten. Vi kunde vila lite i morse i alla fall. Hon är inte alls nöjd med att ligga på rygg och sova nu utan så fort hon är vaken så ska hon antingen äta, eller hänga med i bärsjalen. Eventuellt att det går bra att ligga på mammas bröst om man är riktigt mätt och lite trött. Så hon kräver redan sitt och mer kommer det bli. Men hur mysigt som helst oavsett. Man kan ju inte sluta kolla på ens egna lilla mästerverk.

Vi är nyss hemkomna från stall, lunchning och stallfix. Hon sov från det jag satte henne i babyskyddet här hemma och sover än. Tackar för det för jag har hunnit äta något ordentligt också, inte illa. Nu återstår lite plock och fix så är jag nöjd sen och vi kan spendera resten av dagen tillsammans i soffan eller något i den stilen, min lilla docka och jag. H är på examen men vi blev hemma då hon är så liten ännu, vill inte dra ut henne bland massa folk i dessa sjuktider så vi håller oss bakom säkra väggar många veckor till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.