Livsuppdatering

Ni är ihärdiga som hänger här trots att jag lyser med min frånvaro. Jag vet inte hur många påbörjade inlägg det ligger i utkastet numera men så många gånger jag har börjat men så har L vaknat och allt annat händer… Hon har 2 längre sovtillfällen under dagarna och då är jag i 9 av 10 fall i stallet, däremellan ska man hinna alla andra sysslor som krävs här hemma. Mycket tvätt blir det just nu med en liten kräkbebis. Men växer gör hon så det bara knakar om det. Vägde 4460g i tisdags och nu vägde hon 4630g när jag vägde henne hehe. De ska gå upp 100-200g i veckan så 170g på två dagar… ja vad ska man säga. Hon har skjutit iväg i längden också så lär ha en jättebebis om några månader!

Hon hänger i alla fall med till stallet om dagarna och får andas hästdoft, lyssna när hästarna tuggar på hö och få riktig lantluft. Precis som det ska vara! Har inte gett mig ut i affärer ännu med henne då hon är så liten och det är sjukdomstider. Hon har bara varit med inne och hämtat paket 2 gånger mitt på dagen när det inte är så mycket folk. Annars väntar vi med allmänheten ett tag till.

Igår gjorde hon debut på hoppträning där vi kikade när Winnie tränade och på lördag ska vi åka och kolla när Winnie och hennes nya ryttare tävlingsdebuterar. Ska bli så roligt att se! Hon hamnade verkligen hos en fantastisk familj, så glad! Och om en stund här när hon kommit lite mer till ro så ska vi klä på oss och köra till stallet för att löshoppa och lösgaloppera Nasse. Ska bli spännande att se nu när han är så mycket starkare i kroppen!

I övrigt så flyter allting på så otroligt smidigt. L är nöjd, tillfreds och harmonisk. Inga konstigheter alls. Sover jättebra på nätterna med något uppvak för mat de flesta nätterna men inte mer än så. Så alla är nöjda och glada här hemma hittills. Och jag njuter allt jag kan av bebistiden, så mysigt tycker jag. Hon är så liten och det finns inget bättre än att gosa med sin egna minimänniska på bröstet.

Favoritbilden på favoritmänniskan. Ser så klok och förstående ut <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.