God dag!

Jag kan nästan bli frustrerad över hur lite jag hinner med. När hon väl sover så är det ju tusen miljoner saker man vill göra och som man behöver göra – plocka undan, tvätta, hänga tvätt, ta undan tvätt, göra ingenting, blogga, slå in paket, ta kort på ny utrustning och lägga ut, laga mat, äta mat osv osv. Just nu borde jag äta, slå in paket, skriva ut frakthandlingar och hänga tvätt. Men i stället sitter jag här, för det vill jag göra.

Hon växer så det knakar i alla fall, tycker hon har blivit så lång! Och idag vägde hon 5kg exakt så ja, hon äter ordentligt. Och ja jag ammar för den som undrade det. De senaste dagarna har hon dessutom börjat le mot oss, så mysigt och vilka känslor det ger i kroppen. Man blir ju alldeles till sig! Igår var hon med hos veterinären med Nasse när han röntgade bakbenen inför avelsvärderingen och till helgen får hon följa med på löshoppning. Det har fungerat super med allting hittills, hon är snäll och sover. I värsta fall vill hon ha lite mat sedan sova igen, men oftast inget mer än så.

Jag har massa mer jag vill visa och uppdatera er om men jag känner att jag måste prioritera lite annat på sekunden, så datorn åker fram igen när jag känner att jag har ett lugn att kunna sitta här och skriva!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.