Tiden rinner iväg!

Herregud vad bebisar växer fort. Hon har liksom börjat bli en liten minimänniska nu och inte bara en pytteliten bebis. Även om jag kommer säga samma sak igen om 2, 3 och 4 månader haha. Men det är ju fantastiskt roligt att se deras utveckling och hur snabbt det går! Hon har börjat fästa blicken massvis nu och ler flera gånger om dagen, det är verkligen hjärtskärande gulligt. Har sovit mycket senaste dagarna så antar att det är mycket som händer i kroppen och knoppen just nu. Intryck som ska bearbetas, en kropp som växer och mycket därtill. Sen är hon väldigt med och vaken när hon väl är vaken. Sover fortsatt gott på nätterna och jag känner mig också pigg. SÅ skönt!

Igår hängde hon med på löshoppning på Blädde gård och sov sig igenom den så fint så. Nasse skötte sig också kanon. Cool, lugn och klev över hindren. Inte speciellt flashig men väldigt säker på sin sak. Kul att se! En månad kvar nu. Han har haft lite vila nu en vecka efter vaccinering samt att han skulle få in en liten paus just nu. Så nu ska han fodras upp och sedan finslipas inför visningen! Ska bli SÅ, SÅ, SÅ kul!

Tycker ändå vi lyckas bra hon och jag med stall och allt som händer just nu. Nasseförberedelser, posta paket, hänga med i stallet och fixa. Idag ska jag prova på att jobba med Nasse samtidigt som jag har henne med mig för första gången nu när jag vet hon sover som en stock mitt på dagen. Man får hitta sina knep och prova sig fram. I början känns det som ett berg att bestiga med allt man måste göra, men ju mer man gör det desto lättare blir det!

One thought on “Tiden rinner iväg!

  1. Jag som nybliven mamma, bebis är 5 dagar idag uppskattar verkligen dessa inlägg ? Jag är ständigt orolig för hur jag skall få ihop allt med detta härliga tidskrävande fritidsintresse som hästar är. Tack för att du delar med dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.