Vad har jag använt och vad skulle jag inte köpt?

Badbalja: Jag var ju i valet och kvalet att ens köpa en badbalja. Till slut gjorde jag det ändå då de kommer att ha glädje av den längre fram när de blir ännu större. Köpte dock inget spädbarnsinlägg utan håller i henne och det fungerar toppen! Tror jag använt den 3 gånger men för det mesta brukar det bli handfatet för hennes del. Går snabbt, är smidigt och vi brukar hamna där när det är varit mycket bajs i blöjan. Supersmidigt!

Babygym: Min favoritsak hittills! Hon älskar sitt gym och det är så kul att se hur hon utvecklas i det från vecka till vecka. I början var hon ju helt omedveten om vad hon gjorde och väldigt liten. Nu början hon ju bli mer medveten där, fäster blicken och har lite mer koll på vad hon gör. Så kul att se! Där kan jag parkera henne ibland om omständigheterna är rätt och göra något annat under tiden!

Kläder: Mindre blommigt och mer overaller, onepieces och liknande kände jag nu i efterhand. Har knappt använt mina blommiga kläder som jag var så kär i, tycker helt enkelt hon är sötare i alla sina små söta overaller och har därför laddat på i större storlekar med mycket collegetröjor, mjukisbyxor, overaller, onepieces och liknande plagg. Älskar det! Och som jag läste någonstans någon gång – Man använder verkligen bara sina favoritsaker. Använder typ 5 plagg om jag får bestämma. Så mycket har jag inte ens använt ännu. Tur jag köpt allt begagnat så var det inte pengar i sjön i alla fall, bara att sälja vidare till bättre behövande!

Sele: Panikköpte en sele när hon var vaken ett par dagar när jag var i stallet och bara nöjde sig med att sitta på mig. Då var den en bra lösning typ 2 gånger. Nu känns det mest som att hon hatar den och känner sig fast haha. Men återstår att se när jag provat den ännu mer. Nu sover hon alltid när jag är i stallet så har inte använt den så mycket där. Och inte hemma heller. Men är super att ha henne i när man ska ut och slänga sopor, hämta posten med mera. Då drar jag bara min gravidjacka utanpå och knäpper in oss, vilken grej!

Sjal: Använde jag en hel del i början. Nu har jag använt den mindre. Tror jag är för lat för att knyta den och tycker inte jag får till att huvudet sitter stabilt så måste ändå hålla i nacken med en hand. Men kommer nog komma igång och använda den mer igen förmodligen! Edit; Provade idag. Inte nöjd tjej alls, vi får väl se när hon blir lite större vad hon tycker om den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.