Storlekar, kläder och nappar

Lillan sover, så hon borde vakna nu när jag öppnade upp bloggen för det slår aldrig fel. Hon har sovit mycket idag, hon är lite förkyld så hon har varit lite extra kinkig också. Gnällig och mammig. Märks av i brösten att hon sovit mycket, tacka gudarna för bröstpump haha.

Det stormar ute som vanligt och det är så skönt att bara kunna vara inomhus och mysa med lillan som förövrigt växer så det knakar. Jag mixar just nu mellan stl 56, 62 och har smygintroducerat ett par plagg i 68 som ännu är ganska så stora men som jag inte kunde hålla mig ifrån. Vikt upp armar och ben så fungerar det utmärkt. Har inte alls mycket kläder i kommande storlekar men det blir verkligen att man bara använder sina favoritsaker så såg ingen mening med att köpa på mig 2000 plagg. Ska dock börja göra mig av med alla mina blommiga newbie-plagg i storlek 56. Vissa saker har jag inte ens använt för det var inte ”min stil” insåg jag. Så lär bli en fet loppis på Facebook eller Instagram. Så skulle ni läsa detta och är intresserade, skicka PM på Instagram eller FB!

Har precis börjat introducera napp för henne då jag just nu är en levande napp och behöver händer och kropp fri ibland. Denna från Bibs verkade hon gilla men har svårt att hålla i munnen. Jag tänkte försöka ha tålamod och hoppas hon fattar snitsen med tiden annars ger jag upp. Provade först Heveas napp i naturgummi och nu denna som också är naturgummi och tänker inte prova fler. Håller jag bara i den åt henne så är hon nöjd vilket betyder att pappan i familjen kan vara god tröst om jag inte är hemma eller liknande.

Till vänster ett traderafynd som jag budade hem mitt i Nasses löshoppning förra helgen mellan 2 språng och en höjning. Var precis jag lyckades hinna innan Nasse skulle hoppa igen haha. Skulle bara ha den! Till höger i sin nya fina tröja från Newbie som jag köpte begagnad med lapparna kvar tillsammans med en drös andra plagg för väldigt bra pris! Älskar den. Min nya crush är beige och kläder i den tonen. Av en slump så har hon gult på sig på båda bilderna också haha.

One thought on “Storlekar, kläder och nappar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.