3 månader!

Inatt blir Lily redan 3 månader gammal och det är en så fruktansvärt mysig tid just nu. Jag njuter verkligen till fullo med henne. Hon är fortfarande supersnäll, sover väldigt gott om nätterna och skriker bara när hon inte får mat tillräckligt fort. Hon är med överallt och hänger flera timmar i stallet med mig och det fungerar svinbra för det mesta. Hon brukar sova 95% av tiden/gångerna där vilket är supersmidigt. Nu har jag igår dessutom fått hem en utbildningsponny så snart är det dags att ta upp ridningen lite mer ordentligt!

Mycket händer i livet och snart ska jag förhoppningsvis ha ro och tid till att dokumentera hennes uppväxt lite mer än vad jag hunnit med hittills. Jag vill ju verkligen kunna kolla tillbaka på detta i framtiden! Tredje utvecklingsfasen om man ”tror och följer” det gick hon in i när hon var 10 veckor. Då hade hon några riktigt gnälliga dagar innan hon blev sitt vanliga glada jag igen som började le mot ansikten, greppa saker och verkligen bli mer medveten om vad som händer i omgivningen. Det finns liksom inget mer underbart än att vakna upp på morgonen och mötas av världens största leende från henne!

Lily har verkligen en tendens att vakna eller börja skrika när jag ska blogga och sedan har det varit sjukt mycket annat ett tag just nu. Avelsvärderingen blev inställd pga rådande läge vilket är skit. Jag har längtat efter detta i 3 år snart men det finns absolut inget att göra så det är bara att gilla läget helt enkelt.

Jag har även sett önskemålen om inlägg så jag ska ta tag i det inom det närmsta också. Tills dess – sköt om er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.