Livet

De senaste veckorna har bestått av baka, umgås med vänner, rida Jolie, måla ett skåp och bommar i stallet, rensa ogräs på uteplatsen, plantera och däremellan busa och mysa med ungen vår. Hon växer så det knakar och är långt uppe på armarna och balanserar, igår lyfte hon hela magen från marken och rörde sig baklänges i någon form av rörelse som snart kan kallas för krypning. Det är så roligt att följa och se alla dessa framsteg och hon börjar verkligen bli en liten person. Hon har hittills varit väldigt framåt och social, inte alls rädd för nya människor utan ler mot allt och alla. Blir spännande att se om detta håller i sig framöver när hon fortsätter utvecklas.

På hästfronten så har jag haft en utbildningsponny som har kommit och gått vid namn Jolie om jag inte tidigare nämnt det. Hon är bara 3 år och skulle förberedas inför 3-års samt ridas. Så fantastiskt rolig häst att jobba med på alla sätt och vis! Snabblärd, smart, intelligent och arbetsvillig. Och otroligt lätt för sig. Så hon åker på sommarlov väl framme för sin ålder skulle jag vilja säga och med en grundstyrka och grundkondis så det bara är att bygga vidare på sen!

Wille har fått åka runt på öppen bana på alla möjliga olika platser här runt om i Mittskåne och det har verkligen gjort honom gott! Han har vuxit SÅÅ mycket av alla dessa miljöombyten som blivit. Det går liksom inte ens att beskriva. Stor stjärna till honom och hans ryttarinna Ebba som lotsar honom så fint och trevligt runt alla banor. Jag nöjer mig med att stå på marken med kameran i högsta hugg ett tag till, hehe.

2 thoughts on “Livet

  1. Hej hallå! Kan du inte uppdatera lite snart igen? Hur går det med Lily, Nasse och allt annat? Saknar din blogg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.