Livet som varit – Del 3

Sedan jag flyttade in i nya lägenheten så har nästa intresse vaknat till liv – att baka! Och inte bara baka vanligt utan att baka utan mjölk, utan vitt socker och utan vitt mjöl. Det vill säga mycket Raw, paleo och naturligt. Det är verkligen skitroligt och som trogen f.d sockerberoende så trodde jag inte att sånt här kunde smaka gott men jodå. Jag har hittat på och gjort en hel del nu. De flesta recepten är dock inte mina i grunden utan recept jag antingen följt helt eller använt som bas när jag freestylat i köket. Men här under ser vi kladdkaksmuffins med hallongrädde, energibars med torkade hallon och kokos, kladdkaka med kolatopping, chokladpraliner med kola och havssalt, raw flädersaft, mango & passionfruktsglass, chokladglass med hasselnötter, kanelbullar, raw citroncheesecake (DÖDENS god!), snickersbars (beroendeframkallande), hallonsaft och hallonglass. Har gjort en del mer grejer som man kan se på min instagram. Och nu i dagarna planerar jag för en rad nya saker så hjärnan går på högvarv hur jag bäst ska få till det.

One thought on “Livet som varit – Del 3

  1. Älskar den typen av bakning! Försöker febrilt ta mig ut sockerberoendet och letar efter bra ersättare för godiset i soffan på kvällarna… Dela hemskt gärna med dig av recept!
    Ha en fantastiskt fin dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.