Vi gör ett försök

Ett försök till regelbundet bloggande helt enkelt. Jag kommer säkert ge upp igen för att jag inte hinner med, men vi gör ett försök. Peppa mig om ni gillar det, haha!

Jag vill blogga om Nasse. Om hur han utvecklats, mognat. Vad planerna kring honom är. Hur vi ska ta oss dit. Hur jag tänker kring upplägg för att nå de mål vi har. Hur jag arbetar och har arbetat med hans bakskygghet och hur det är att hålla hingst.

Jag vill blogga om Lily, min vardag numera. Om alla hennes små utvecklingssteg och hur hon mer och mer börjar formas till en liten människa. Om hur jag resonerar i mitt föräldraskap med mera.

Jag vill blogga om kost och hälsa, den biten har verkligen (äntligen) tagit mig med storm sedan jag fick barn och matintroduktion stod runt hörnet. Jag tackar och bockar för det, i och med kostomläggning (mycket visste jag redan om egentligen men nu hade jag more or less inget val kände jag) så är jag så mycket piggare och starkare i kroppen. Hurra! Jag vill framförallt blogga om barn och mat. Och så klart alla mina Raw/paleo/alternativa bakverk jag pysslar med!

Jag vill blogga om mitt hem. Mitt alldeles egna hem som jag flyttade till i mitten på april och som jag älskar så mycket. En fristad. Ett lugn. Bara mitt. Trivs som fisken i vattnet.

3 thoughts on “Vi gör ett försök

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.