En lördagkväll i augusti

Mörkret har fallit och det börjar äntligen svalna av. Det är först nu, efter läggdags som jag kan sitta i min ensamhet och njuta av tystnaden, lugnet och mitt hem. För varje kväll njuter jag verkligen. Kryper ner i soffan med en bok, bakar och stökar ner hela mitt lilla kök, tar en lång varm dusch eller bara sitter och existerar.

Kvällen har bestått av stall, fotografering vid Ringsjön och lite sen kvällsfika med delar av min familj. Lily sover gott i sin säng, jag ska ta en varm dusch och sedan också krypa ner. Hon brukar vakna om en stund och får då komma över till mig så sover vi ihop resten av natten. I morgon ska Ebba hoppa Wille på Henriksdal, Nasse ska löshoppas på kvällen och jag ska försöka mig på att göra kolaglass samt köpa nya stigbyglar då jag sålde mina andra idag.

En bild från ikväll på Danai & hennes Flo.

One thought on “En lördagkväll i augusti

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.