Livet som varit – Del 1

Okej jag känner att vi har många månader att ta igen. Lite smått kaotiska månader more or less. Det har hänt mycket i livet sedan vi hördes av här senast. Så mycket att jag knappt vet vart jag ska börja men lika bra att göra klart kring vissa saker direkt så slipper man svara på samma fråga om och om igen. Så först och främst separerade jag från Lilys pappa för några månader sedan och fick egen lägenhet rätt så snabbt så flyttade in här redan i mitten på april. Trivs helt fantastiskt bra i mitt eget lilla krypin. Det är en rätt så rymlig 1a med stor uteplats som jag älskar. I skrivande stund har jag precis möblerat om och fixat om här och blev supernöjd. Sålde av den gamla soffan med gamla minnen och energier och välkomnade en ny soffa med öppna armar som jag ÄLSKAR. Det blev en Söderhamn från IKEA i mörkgrå men den skiftar nästan i blått och jag tycker den är så vacker! Men också väldigt skön och mysig. Frigjorde en hel del plats också vilket var välbehövligt när man bor på 42 kvadrat.

Så här trivs jag bra, får möjlighet att bearbeta saker som varit och kunna blicka framåt för en hoppfull framtid. Vardagsrummet börjar ta sig med lite nytt grönt. Tavelväggen ska flyttas lite och det ska dit lite mer småsaker i fönstret och på den byrå som inte syns på dessa bilder. Nästa veckas projekt blir att ta tag i köket, mitt hemska köksbord och göra det så bra det går där inne trots att de satte in nya skitfula köksluckor strax efter jag flyttat in. Alltså de är gräsliga i min mening. Så gräsliga att jag övervägde att beställa egna så det ska bli fint… men sparar de pengarna till den dagen jag har ett helt eget hem haha.

2 thoughts on “Livet som varit – Del 1

  1. Blir det delad vårdnad om Lily nu då? Ser supermysigt ut i din lägenhet! Härligt med uteplats också, då känns det genast större 🙂

  2. Så roligt att få följa dig igen! Har själv en häst och en dotter som är nästan två veckor äldre än Lily ? inspirerande att se hur andra löser saker ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.