Nya stigbyglar – BR Lavarone

Eftersom att både jag och mamma hade exakt likadana Freejumps och jag börjar bli lite trött på dem så bestämde jag mig för att sälja mina och i stället införskaffa mig ett par stigbyglar från BR i modellen Lavarone som i princip är identiska med Tech’s stigbyglar fast i en annan och betydligt billigare priskategori. Har ännu icke provat de i sadeln och vet inte alls hur komfort och grepp är, och det lär få vänta ett tag. Men gillar i alla fall säkerhetstänket med magnet som löser ut på sidan. Ska jämföra dem med ett par Tech någon dag för att se vilka olikheter jag kan hitta. Återkommer så småningom med recension när jag provridit dem, kommer säkert kännas jättekonstigt nu när man är så himla van vid att rida med Freejump!

One thought on “Nya stigbyglar – BR Lavarone

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.