Vad händer med Wille?

Utvecklingen av denna mannen går också framåt! Ebba är ingenting annat än en stjärna och naturbegåvning i sadeln och lotsar Wille runt tittiga hinder på tittiga platser på ett helt fantastiskt sätt. Njuter av att stå på marken och håller mig till mina ponnyer när jag inte kollar på dem, haha! Har rätt ordentligt med respekt för Wille efter lite ”olyckor” och olyckliga turer med han som unghäst så jag är så glad att det fungerar så bra med Ebba. Näst på tur står lite P&J’s när det finns möjlighet. Just nu har vi under våren åkt runt på öppna banor varje helg och tagit upp det nu igen efter lite sommarvila och han har verkligen mognat ordentligt! Kul att se!

One thought on “Vad händer med Wille?

  1. Hej!
    Intrycket jag fått efter att ha följt din blogg och insta i många år är att det varit en hel del jobb med Wille, oväntat mycke kanske. Hur känner du idag inför att köpa hästar osedda från utlandet? Absolut inte för att jag är emot det, jag har själv köpt från Tyskland via video, men har allt jobb med Wille förändrat dina tankar kring import i framtiden? Det vore intressant att höra dina tankar, som med allt man köper via nätet så vet man ju inte vad man får förrän man har det i handen.
    Mvh J

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.