Hösten på intåg

Det slog mig tidigare idag att jag minsann hade en blogg att uppdatera! Helgen har gått i ett men den har varit fantastiskt bra! Känns som man sög ur det sista ur sommaren på något vis och nu preppar man för höst. Jag vill slänga upp höstgardiner, krypa ner under en gosig filt med tända ljus och sova med pyjamas. Den känslan. Den är ändå välkommen på något vis även om jag kan tycka det är lite ”sorgligt” att sommaren redan är över. Man märker aldrig att sommaren är här fören den är förbi tycker jag. Den långa mörka vintern däremot, den missar man minsann inte…

Helgen har bl.a bestått av att Wille varit och hoppat på Grevlundagården. Mindre roligt är att samtliga bilder från dess är puts väck. Helt borta. All gone… Så jäkla tråkigt för några var riktigt fina där man såg hur han hoppade igenom med hela ryggen och kroppen. Jaja… Det har även blivit en fotografering till med Denise. Nasse stod för motivet samt Karin med sin Oddy. Grymt resultat av det lilla jag sett hittills! Magiker.

Detta busfrö är nog inte långt ifrån att börja säga riktiga ord känns det som. Jag var tydligen väldigt tidig med talet när jag var liten så vi får väl se om hon går i sin mors fotspår. Så just nu går hon längs väggar och möbler här hemma och tungan går i ett blandat med alla möjliga ljud hon kan komma på. Och i 9 av 10 fall när man säger hej till henne så får man ett hej tillbaka, det är verkligen dögulligt. Nästa ord blir ponny tänker jag, haha!

Nasse hälsade på hos tandläkaren förra onsdagen så framåt helgen tänker jag att han ska få bett i munnen igen och då också ta upp tömkörningen. Nu närmar sig 3-års med stormsteg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.