Hösten är här

Låg på energi och avsaknad av motivation kan summera de senaste 2 dagarna. Men så är det ibland och det är också okej. Märks att hösten är på ingång. Mörkret. Det krispiga i luften. Den underbara höstsolen som gör en genomlycklig nu när luften är frisk igen. Nasse blev i alla fall klippt i lördags och herregud vad mycket päls! Nöjd över mitt val att klippa honom när jag såg hur mycket som ramlade av. Så nu har han en lugn vecka med promenader och jogging för att bibehålla energin men ändå vara mjuk i kroppen till söndag. Jag är verkligen orimligt taggad på 3-årstest nu, helt makalöst. Tänker han får någon vecka lugnt efter det, sedan blir det ridning/tömkörning ca 3 dagar i veckan för honom. Han tömkördes i lördags också, första gången efter tandläkarbesöket. Kändes mycket fin sa mamma. Såg stundtals trevlig ut men det är mycket grunder som ska dit. Men, jag ser mycket potential i honom och det gör mig också orimligt taggad. Tänk att han äntligen börjar bli vuxen. Det är helt galet!

Jag läser era önskemål om inlägg och ska skriva om både min matlagning/recept men också om Wille. Har ni ännu fler önskemål så hit me, alltid roligt att få inspiration till inlägg av er. Det motiverar!

One thought on “Hösten är här

  1. Lite mer om hur det är att vara mamma! Blev det som du trodde? Hur får du vardagen att gå ihop med jobb och häst också?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.