Söndagkväll

Hovis var ute i torsdags och konstaterade att Nasse ”fläkt” upp hoven, förmodligen trampat på något på en redan ömtålig hov som haft problem med röta efter den blöta vintern och våren tidigare i år. Tråkigt att sätta käppar i hjulet för 3-års som jag laddat upp så länge inför, men inget att göra åt nu. Vi kurerar honom och kommer igen när han är redo helt enkelt. Just nu tar han det mest lugnt.

Wille däremot, han utvecklas för varje vecka som går med sin stjärntalang Ebba i sadeln. Det är ren fröjd att se dem ihop, watch out säger jag bara. Det ska bli SÅ spännande att följa detta ekipage, ta mig på mina ord när jag säger det här! Så här har ni några hoppbilder från dagens hoppning. Han blev en helt annan häst efter att vår nya fantastiska equiterapeut hade gått igenom honom. Älskar när man hittar rätt människor att ha i sitt ”team” runt hästarna, det gör allting både lättare och roligare!

Jag har hämtat ett skrivbord idag, ÄNTLIGEN. Har väl förvisso inte haft något större behov av ett tidigare men nu kände jag att det verkligen var dags med lite nya projekt på gång, så därför var det på tiden! Så nu blev det att möblera om igen på min 42 kvm 1:a. Inte sådär jättemycket plats om man säger så, även om den är välplanerad. Så får se hur det blir här i slutändan. Har svårt att bestämma mig haha.

2 thoughts on “Söndagkväll

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.