Update

Tempot jag hållt den senaste veckan har varit lite utav galet, nu har jag dessutom ridit Wille i två dagar så är rätt slut i kroppen eftersom jag inte är van vid det. MEN! Nu är min blivande butik målad i 3 lager sammanlagt och delvis städad så idag är det dags för mig att skruva upp de första sakerna och JAG HAR LÄNGTAT SÅ MYCKET!

Butik tänker ni nu? Ni som följer mig på Instagram vet, eller ni som känner mig. Men jag är i alla fall på gång att starta upp en secondhandbutik som inriktar sig främst på märkessaker till häst och ryttare. Så jag har en liten lokal till mitt förfogande som behövde en uppfräschning från 70-talet till modern tid. Några burkar vit färg gjorde susen! För att följa arbetet så är det equisecondhand@instagram som gäller! Finns även på Facebook men den uppdateras inte så mycket just nu!

Annars har jag börjat rida Wille igen och det är så kul att vara igång och jag känner inte alls någon otrygghet med honom nu när jag sitter på honom vilket är väldigt skönt. Men sen fortsätter jag lämna över hoppningen till Ebba för de är ett dream team! Nasse galopperade jag på för första gången igår, han undrade lite vad vi skulle göra men tog ett par stappliga steg x2 och fick massa beröm och avslutade efter det. Så förmodligen har han hajat grejen lite mer idag.

One thought on “Update

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.