BLOGGEN

Välkomna in till johannagrant.com som blir den fjärde bloggen i listan under min nästan 7 år långa bloggperiod. Allting började på blogg.se i augusti 2009, sedan blev jag värvad till en ny portal för att knappt ett år senare byta igen och idag står jag här. Mars 2016 och min alldeles nya blogg öppnas upp som jag själv installerat och byggt upp. Med andra ord styrs jag inte av några avtal eller begränsningar, utan jag är helt min egen och jag har sett fram emot denna tid superlänge, så förhoppningsvis kan vi göra någonting fantastiskt av det!

Min blogg har mer eller mindre alltid speglat av mitt liv med hästar, som på senare år har blivit mer än tidigare då jag sedan sommaren 2013 jobbat på heltid med hästar. I mars 2016 flyttade jag hem till Sverige igen efter 2,5 år utomlands i tävlingsstall och nu fortsätter historien om och med mig här i stället.

logga3

Bloggen handlar om mig och mina 3 egna hästar. Träningar, tävlingar, planering, framtidsplaner, framtidsdrömmar och allt som rör dem. Men här får ni också ta del av mycket personliga tankar och funderingar kring det mesta. Det kommer bli mycket skrivande men även en hel del filmer. Mycket reflektioner. En hel del återblickar på mina år utomlands och vad jag lärde mig där, vad som var bra och som jag vill ta med mig i framtiden men också vad som var mindre bra och vad jag lärt mig från det. Sedan kommer den självklart att blandas upp med lite vardag, en hel del utrustning. Min egen dröm om att själv driva ett eget hästföretag att livnära mig på i framtiden och hur jag varje dag lägger en byggsten på den drömmen. Och även mitt nuvarande jobb som innebär mycket ponnyer och försäljning.

Så detta är min blogg och lite vad som kommer att finnas här. Jag hoppas du följer med på resan och tycker det är lika roligt som jag!