JOHANNA GRANT

Hej och välkomna till johannagrant.com!

Jag heter Johanna Grant Boklund och är född 1994. Jag kommer från den lilla staden Kalmar på östkusten och drömde under mina sista år i gymnasiet om att få lämna denna stad och flytta utomlands. Sagt och gjort. Jag fick ett jobberbjudande, packade ihop mig i två väskor och begav mig utomlands sommaren efter gymnasiet, 19 år gammal för att få leva min dröm – att få jobba med hästar på professionellt vis – i ett internationellt tävlingsstall. Spenderade 1 år hos Ivaylo Bonev i Bulgarien och därefter 1,5 år i Tyskland innan jag våren 2016 hamnade i Skåne där jag nu bor och har mina hästar.

862

Jag har bedrivit denna blogg sedan sommaren 2009 och de som följt mig under min resa från 15-åring fram tills idag har fått vara med om mycket. Förutom att skriva, skapa och designa så älskar jag att fotografera och redigera. Därför har jag skapat en flik här på sidan som heter just fotografering där du kan ta del av mina fototjänster inom Skåneområdet! Gör även en del blogg/enkla hemsidedesigner och kommer med tiden förhoppningsvis också kunna ta emot hästar & ponnyer för försäljning, utbildning, visningar och tävling!

863

Jag har haft mycket otur med mina egna tävlingshästar som vi köpt men hann att hoppa LA på ponny och 125 på storhäst. Förutom de har jag och mamma vid sidan av bedrivit en småskalig ridponnyuppfödning där vi i december 2017 exporterade vårt sista sto *13 till Belgien. Kvar har vi en hingst född 17. Just ridponnyuppfödningen är något jag vill fortsätta med i framtiden men just nu tar vi en liten paus och väntar på att Nashville ska växa upp.

864

 

22 thoughts on “JOHANNA GRANT

 1. Hej !
  Sjukt fin blogg älskar designerna , du har ju gjort design åt en annan också.
  O du har sjukt bra smak, du kanske har gjort till flera men har bara sett en som har din design. Men i allafall. Har precis startat en blogg på blogg.se..
  O vet inte alls hur man fixar design eller något.. Och jag undrar om du kanske hade kunnat göra en design till mig.
  Du kan bara mejla mig på min e-post,
  Så får du lösenord och allt du behöver för att komma in på bloggen!
  Det skulle uppskattas jätte mkt, o om du vill så kan du skicka en komentar till min och min lillasysters blogg.. Som jag skrivit in.
  Men det vore jätte snällt av dig..

  Kram
  Anna.

   1. Så dålig är du att du skrivet tack så mycket så är det anonymt och inte ens Johanna.
    Jag menar inget elakt till dig Johanna…❤️

 2. Hej! Jag är 13-årig tjej som har ett projekt i skolan om en interjuv och jag undrar om jag kunde interjuva dig via hotmail? Jag har redan sickat ett hotmail till dig!

  Om du är intreserad kan du ju ringa eller smsa på:
  0764324473
  Eller skriva ett mail till mig på:
  natalie.spirit@hotmail.com

  Och jag lovar dig att jag skickar tillbaka interjuven när jag är färdig! Tack så mycket för svar!!!!<33

 3. Tjaa 🙂 hur är läget med dig ?
  du verkar väldigt duktig, jätte intressant blogg.
  skulle vara super kul och prata mer med dig :)skrev med mig epost om du har lust och skriva till mig. kram

 4. Vi vill bara säga att din blogg är vår förebild. Det är så skönt att du håller dig till dina saker, har en jordnära syn på dig själv och snackar inte skit om någon. Fina kort på dig och dina hästar, det var mycket roligt att se filmerna från ponnytiden.
  Hälsningar // Malla & Lollo (mor & dotter)

 5. Hej! Hur lång är du?? Måste veta! Jag håller på att letar sadel och har hittat en sådan som du har 16 tum, tror du också har det. Men i ett inlägg förut skrev du att koporna började bli försmå för dig. Då vet jag inte om jag kan ha den. Jag är 163 🙂

  Kram och tack för en bra blogg!

 6. Hej, tycker din blogg är kul att läsa, följer inte så många men gillar den här! Kul att du vill jobba med hästar i framtiden det har jag gjort och ska göra i vår igen i italien, kika gärna in på bloggen som jag om min kompis som redan är nere i italien driver om dagarna som ryttare på hopphästar där nere 🙂 http://www.nattstad.se/italianhorselife

 7. Hej, jag har samma skinnjacka i vitt från zara. Dem är så fina! Jag undrar om det går att kemtvätta dem, har klippt bort etiketten tyvärr 🙁
  Vad står det på din? Grym blogg! 🙂

 8. Hej johannagrante. Se får jag lov att spara den bilden i mitt galleri och ha den dom bakgrundsbild. Det skulle ha varit jätte snällt. Och jag vill hjärna ha ett svar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.