HÄSTAR

NUVARANDE EGNA HÄSTAR

NASHVILLE PREDATOR
*17, e: Leuns Velds Lord – Glansevin Gadabout

2016 fick jag förmånen att låna min förra ponny Mon Amie’s mage och ta ännu ett föl på henne. Det resulterade i att Nashville föddes den 7 maj 2017. Han ska få gå på lösdrift och beten tills dess att han är i rätt ålder att rida på, sedan är min plan att få igenom honom som godkänd hingst med tiden!

K2 SHOWMAN
*15, e: Coelenhages Purioso – Fabian xx

Köptes in under våren 2018 därefter inriden. Ska visas på 3-års, vidareutbildas, tävlas nästa år och därefter säljas när rätt hem dyker upp. En multitalang som kommer bli väldigt bra och trevlig med tiden! Liten D-ponny.

INSALLAH IX S
*13, e: Starpower – Artos Z – Ramiro Z

En valack vi importade som hingst från Holland i början av 2016. Har krävt och kräver fortfarande väldigt mycket arbete och tid innan han är säker och trygg att rida på. Egentligen min mammas häst, men han får vara med här ändå och med tiden ska jag nog också kunna rida på honom!


SÅLDA HÄSTAR

WINNIPEG JET
*13, e: De Goede Ree’s Metall – Jarno – Glansevin Gadabout

Egenuppfött litet D-ponnysto med massa kapacitet för framtiden. Gått en LD felfritt hos mig. Såld till Amanda Bruhn med familj i Belgien.

ROCKWOOD JIM
*10, okänd, import Irland

Ingen häst jag ägde själv men startade en LD felfritt och red till försäljning. Maxad D-ponny. Såld till Hanna Möller, Höganäs.

HALF-MOON PRINCESS
*09, e: Jarno – Glansevin Gadabout

Maxad C-ponny. Mamma till Winnipeg Jet, halvsyster med Nashville Predator och Lucky Red Swallow. Diplom på 3-års, hoppade 8-9. Vann ungponny-SM för 5-åriga ston (6-årigt fölsto) i hoppning med 9,7 i ridbarhet 2015. Såld till Malin & Annie Hjertén, Vallentuna.

LUCKY RED SWALLOW
*08, e: Veronas Bo-Gi – Glansevin Gadabout

Halvsyster med Half-Moon Princess och Nashville Predator. Maxad B-ponny. Gått MSVB hoppning. Såld till Åsa Johansson & Alice Leander, Gotland. Dräktig och ska föla 2018.

REBELL
*95, e: Glansevin Gadabout – Zaran

Min C-ponny jag fick som 13-åring. Tävlat upp till LA med honom. Senare såld till Amanda Larsson, Åtvidaberg som tävlat honom med placering upp till MSVB hoppning. Fick tyvärr vandra vidare 2016.

MON AMIE III
*96, e: Glansevin Gadabout – Carolinas Foxglove

Welshsto som vi köpte till mig när jag var 10 år gammal. Otroligt mycket häst i en B-ponnykropp. Hoppade upp till MSVB på träningar men var ointresserad av att tävla. Gav oss två föl, Lucky Red Swallow och Half-Moon Princess. Såldes sedan vidare. Ägs idag utav Maria Olofsson, Hultsfred där hon fått ytterligare 2 föl, varav ett är mitt (Nashville Predator). Det andra är en helsyster till honom *15.


HÄSTAR VI MINNS

FLEX A
*08, e: Lord Z – Damiro – Zeddam (Kibrahim)

Mitt livs häst som vi köpte som 3-åring efter att Chaboukie fått tas bort. Tävlat upp till 120 hoppning. Många år av skador (ej ridrelaterade) och sjukdomar. Upptäckte artros i 2 kotor i halskotpelaren hösten 2016 och då han inte svarade på behandling så fick han tyvärr lämna oss den 6 december 2016. <3

CHABOUKIE
*04, okänd, import Holland

Mamma importade Chaboukie från Holland hösten 2007. Våren 2009 tog jag över honom efter henne och började tävla. Vi hoppade upp till LA men denna ponny hade utan minsta tvekan gått hela vägen, han behövde bara lite extra tid. Tyvärr fick han tas bort efter en otroligt tragisk olycka den 19 juni 2011.